vineri, 30 aprilie 2010

Alta piesa jucata in spatele cortinei.

Off, ce mai zi, era aproape 9 seara, extenuata si satula de tot am insfacat lesa cainelui si m-am expediat la o plimbare lunga si linistitoare afara. Nemachiata, nepieptanata si imbracata cu primele haine gasite, ma plimbam sictirita pe Titulescu, cand se intampla. Ma trezesc cu o mana pe spate, si ma intorc derutata. Era EL, el .. Inima mi s-a oprit in loc, iar dupa o secunda cat o infinitate, incepu din nou sa bata intr-un ritm nebunesc.

  Apoi, ca dintr-o basm, aud "Te iubesc!". Nu puteam sa cred ce-mi auzeau urechile .. Nu ma asteptasem niciodata la macar un "buna" de la el. In acele momente, mii de scenarii mi-au strabatut mintea : era o gluma, visam ori .. ce data era?! .. nu mai stiam unde sunt, cum ma cheama, cine sunt .. si daca chiar ar fi simtit asta, putea sa-mi zica mult timp inainte .. i-am dat sanse! 
"Te joci cu mine!"  
 
Nu mai situ daca am zis cu adevarat asta, dar mintea mea numai la asta se gandea. Voi cadea din nou in capcana, crezandu-l?! As fi aut noroc sa visez tot acesc scenariu, dupa cum ma stiam pe mine. Dar se intampla .. se intampla cu adevarat! 
  Atunci mi-am dat seama. De cat timp taceam?! O sa ma creada o ciudata, macar sa ingan un "aa". Am lasat capul in jos, ocolindu-i ochii patrunzatori atintiti asupra mea. Dar cea se intampla cu mine? .. vroiam sa zic ceva, sa-i raspund, dar limba-mi inclestase in gura. Practic, amutisem. Amutisem in fata puterii primei mele iubiri.
  M-am uitat la el, speriata de fiorul ce-mi strabatea corpul, cand l-am vazut ca se apropia, se apropia din ce in ce mai tare. Si apoi a urmat sarutul, exact ca in filme, exact cum imi dorisem mereu sa se intample. Era prea teatral, totul era fals. Aveam tot ce imi dorisem veodata, chiar acolo, sarutandu-ma, si cu toate astea ce lipsea?
 
Increderea ..